cbis:2154196
cbis:2154196
cbis:2154196
cbis:2154196
cbis:2154196
Voss

2 dagers tur til Balestrand og Fjærland

På denne 2 dagers turen med Glacier Tours får du cider smaking i Balestrand og besøke den koselige brebygda Fjærland. I tillegg får ein sett Hopperstad stavkirke, Storesvingen utsiktspunkt, Tvindefossen samt fjordkryssing av den storslåtte Sognefjorden om bord på MV Fjord Lady.

Denne guidede ciderturen tar deg til det sjarmerande familiedrevne ciderhuset Baholm i Balestrand. Du vil lære om og å få smake på cider av høg kvalitet, fruktviner og fruktbrandy. Overnattingen blir på kjente “Kviknes” Hotell i Balestrand.

Turen startar med minibuss fra Voss fortsetter vi mot Vik over Vikafjellet og på nedstigningen fra Vikafjellet til Vik, stopper bussen på utsiktspunktet "Storesvingen" for ein vakker utsikt ut mot Vik.
Fra det flotte utsiktspunktet kjører vi ned til tettstedet Vik som har en rik kulturarv. Hovedattraksjonen i Vik er den rikt dekorerte stavkirken “Hopperstad Stavkirke”.

Frå kyrkja tar me ein kort kjøretur til havna i Vik kor turen går vidare med båt til Balestrand. Fjordcruiset varer i ca. 30 minutter og billetten er inkludert.
Ved ankomst i Balestrand blir det lunsj i Sognefjord akvarium. Lunsj er inkludert i billetten og ein blir transportert tilbake til hotellet etterpå.

Turen fortsett på dag 2 og kl 12:05 fra Balestrand med MV Fjord Lady. Heilt ved enden av Fjærlandsfjorden kjem me til den sjarmerende bygda Fjærland. Bygda er perfekt for å utforske til fots og frem til 1986 var det kun moleg å komme til landsbyen med båt. Du kan velje å utforske bygda på eigenhånd eller bli med på guida tur til breen og Norsk Bremuseum. Her har me to timer til disposisjon i Fjærland.

Etter me har besøkt Norsk Bremuseum fortsetter bussen opp til Bøyabreen isbre - ein arm av Jostedalsbreen.
Bussen går deretter tilbake til Fjærland kai. Her tar du samme båt tilbake til Vik. Frå Vik fortsett turen med buss til den spektakulære Tvindefossen.

All transport (buss og båt) er inkludert, samt alle guidede turer og inngang til alle attraksjoner vi besøker. Lunsj, middag og Cidersmaking er også inkludert i billetten.

Kontaktinformasjon

Produktegenskaper

  • Sommer
  • Vår

Map