Flatlandsmo Camping

Address: Flatlandsmoen 6, 5709 Voss
Beliggenhet: Voss (Ved innsjø)
vis kart

Campingplassar | Campingplassen ligg idyllisk til ved Moensvatnet/Demmo, kring 12 km frå Voss sentrum.

Flatlandsmo Camping ligg 12 km frå Voss sentrum ved riksveg 13 mot Hardanger. Kring 1,5 time å køyra frå Bergen, og 25 minutt frå ferjekaia i Kvanndal.

Campingplassen er open heile året og har betjent resepsjon/kiosk i sommarsesongen. Av fellesfasiliteter har me nyoppussa sanitæranlegg, sanitærom tilrettelagt for funksjonshemma og stell av born. Ein finn også stort kjøkken m/sitjeplassar. I tillegg fins det tømmestasjon for campingvogn/bubil og vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel.

Campingplassen ligg idyllisk til ved Moensvatnet/Demmo. Me har utlån av robåter, og det er fint moglegheiter for å bada og fiska her.

Hytter og rom:
Flatlamdsmo Camping har 12 campinghytter med sengeplass til 4 personar. Hyttene er utstyrt med kjøleskap, minikomfyr, el. ovn, kaffetrakter, kokeutstyr, bord og stoler. 8 av hyttene har i tillegg dobbel sovesofa.

Videre kan me tilby storhytte med 22 sengeplasser fordelt på rom med 2 og 4 senger. Huset har stort kjøkken med nødvendig utstyr til dekketøy, kokeutstyr og oppvask. Huset har spisesal, peisestue m/TV og felles dusjer og toaletter. Huset er og velegna for klubber og venelag som til dømes ynskjer ei helgesamling i rolige omgivelser.

I tillegg kan vi tilby ein leilighet med høg standard. Her er det 2 soverom, kjøkken, stove m/TV, dusj og toalett. Eigen vaskemaskin.

Camping:
Campingplassen har tilrettelagt for omlag 70 faste heilårsplassar med høve til vinterisolert fortelt. Her er teltplassar og oppstillingsplassar m/straumuttak for campingvognar og bubilar sommarstid.

Ta kontakt med Flatlandsmo Camping for å bestilla:
Tlf: +47 901 44 607
E-post: [email protected]

Fasilitetar og tenester

Beliggenhet
Nært naturen Ved innsjø Fjellutsikt
Parkering
Utandørs parkering (gratis)

Kontaktinformasjon

Telefon booking
+47 901 44 607
Kontakt på e-post

Bestillingsassistanse

Treng du support vedrørande bestillinga di, ver venleg og kontakt oss på tlf 47 406 177 00 eller send ein e-post til [email protected] 




Bestill hos oss

Offisiell bookingside for Destinasjon Voss

Sikker betaling

Ingen bookingavgift

Raskt og enkelt

Bestillingsassistanse

Treng du support vedrørande bestillinga di, ver venleg og kontakt oss på tlf 47 406 177 00 eller send ein e-post til [email protected] 



Bestill hos oss

Offisiell bookingside for Destinasjon Voss

Sikker betaling

Ingen bookingavgift

Raskt og enkelt

Build: 17.03.2024 11:54:34, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-8533.cbischannel-31481.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails