Tandem Fallskjermhopp med Voss Fallskjermklubb

Address: Flyplassvegen 135, 5705 Voss Dato: Torsdag 1 apr 2021 - torsdag 30 sep 2021 Vis kart

Address: Flyplassvegen 135, 5705 Voss

Tandemhopp (Video)
Å hoppe tandem er en fantastisk måte å prøve fallskjermhopping på. Som tandemelev har du muligheten til å ta dei første stega mot fritt fall på ein kontrollert måte, trygt fastspent til ein erfaren og spesialutdanna fallskjerminstruktør.

 

Som tandemelev vil du gjennomgå hoppet på bakken sammen med tandeminstruktøren din.
Deretter tar dere plass i flyet som tar dere 4000 meter opp i lufta. Når dere forlater flyet vil dere være i fritt fall i 200 km⁄t som varer i om lag 45 sekunder.

​Hele opplevelsen blir filmet av instruktøren, eller en hopper fra vårt erfarne kamera team. Skjermturen tar 5–7 minutter, og kanskje får du til og med mulighet til å prøve å styre skjermen før instruktøren tar deg inn for en trygg landing.

På hoppdagen: http://www.skydivevoss.no/paring-hoppdagen.html

KRAV TIL DEN SOM SKAL HOPPE TANDEM
For å kunne hoppe tandem må man ha normal god helse.
Man kan ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler.
Personer over 100 kg må individuelt vurderes av tandem instruktør før det gis tillatelse til å hoppe. Øvre vektgrense er alltid 110 kg. (Vekt inkluderer klær og sko som man hopper i)
Aldersgrensen for å hoppe tandem er 18 år. Med skriftlig fullmakt fra foresatte, kan man hoppe når man har fylt 16 år. Last ned samtykkeskjema her.
For tandemelever over 70 år skal legeattest fra fastlege fremlegges hvor det fremgår at eleven anses som skikket til å utføre hopp som tandemelev. Attesten kan ikke være eldre enn 3 måneder på hoppdagen.

Alle tandemelever må signere på følgende egenerklæring:
“Jeg erklærer at jeg er fysisk normal og at jeg ikke lider av eller har vært under behandling for hjertefeil eller nyresykdom, langvarig sykdom som har gitt varige mén, sukkersyke, epilepsi, besvimelsesanfall eller kramper, nervøse lidelser, nyresykdom, høyt eller lavt blodtrykk. (Ved tvilstilfelle om medisinsk godkjennelse skal lege konsulteres og F/NLFs legeundersøkelsesskjema fylles ut). Jeg er kjent med risikoen som er knyttet til fallskjermhopping og jeg har gjort en selvstendig vurdering av og er klar over mitt eget vurderingsansvar i forhold til risikoen.“

Vis meir

Bestill no

Om denne aktiviteten

Kontakt på e-post
Opening hours
09:00 - 21:00 mandag til fredag 09:00 - 20:00 på lørdag 15:00 - 20:00 på søndag
Prisinformasjon
NOK 3990
Hotell

Store Ringheim Hotel

Avstand: 3,8 km
Store Ringheim er ein gammal gard som har blitt restaurert og gjort om til eit lite boutiquehotell.
Vandrarheim og pensjonat

Skitoget midtveke med overnatting på Voss Vandrarheim

Avstand: 5,7 km
Pakka inkluderar togbillett tur/retur Oslo-Voss, overnatting to netter og heiskort i Voss Resort.
Vandrarheim og pensjonat

Skitoget vinterferie m/ overnatting på Voss Vandrarheim - langhelg

Avstand: 5,7 km
Pakka inkluderar togbillett tur/retur Oslo-Voss, overnatting fire netter og 3-dagars heiskort + kveldskøyring i Voss Resort.
Build: 14.04.2021 11:03:12, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8533.cbischannel-31481.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails