Tandem elvekajakk med Kayak Voss

Address: Bjørkemoen, 5709 Voss Dato: Fredag 30 jul 2021 - søndag 29 aug 2021 Vis kart

Address: Bjørkemoen, 5709 Voss

Tandem elvekajakk er den mest spennande kajakkopplevinga vi har å tilby. Du får moglegheita til å padle supermorosame, store bølgjer, ei rekke stryk, nokre drops og små fossefall.

 

På denne turen blir du plassert fremst i ein tandemkajakk med ein/ei kvalifisert og erfaren kajakkpadler i verdsklasse som tar kontroll frå baksetet og styrek dykk nedover nokre elvar i klasse 3+ i nokon av dei vakraste elvekløftene som elles er utilgjengelege. Utan å ha noko tidlegare erfaring vil du få ei kjensla av korleis det er å vera ein utdanna og dyktig elvepadlar. Her blir det vått, adrenalinet ditt kjem til å pumpe og smilet er garantert å gå frå øyre til øyre. Ei unik og minneverdig oppleving du vil gjera om og om igjen!

Vi møter deg i sentrum og viser veg til elva. Her bytter vi og gjer oss kjent med alt utstyret. Vel i vatnet øver vi oss på å komma inn og ut av kajakken, kantra og symja, slik at du er komfortabel i vatnet og i kajakken. Vi vil arbeida med nokre grunnleggande padleferdigheter, tryggleik og teknikkar, før vi gradvis tar deg med på nokre små stryk og så vidare til større stryk og navigerer elva saman.

Guidane er kvalifiserte og erfarne kajakkpadlere i verdsklasse som alltid vil sørga for tryggleiken og velværet ditt medan dei også leverer ein morosam og lærerik tur.

Nedanfor er all informasjon du treng for turen. Ikkje nøl med å kontakta oss viss du har spørsmål. E-post [email protected] Tlf 4629 7937
Kajakk Voss vil sørga for alt kajakkutstyret for denne turen. Du må ta med deg følgjande:
• Ull til å ha under våtdrakta
• Sko som kan bli våte
• Tørre klede
• Drikkevatn
• Solkrem

NB – kunden må sjølv ha forsikring som dekker denne aktiviteten, aktivitetsformidlaren har ikkje forsikring for gjestene på dette produktet.

Vi vil gjere vårt beste for å ta nokre bilete under turen.

Pris: Vaksne 2400NOK
Avreise: 1000
Varigheit: 4 timar
Dagar: Fredag ​​og søndag
Maksimalt 2 deltakarar
Passer for alle

Vis meir

Bestill no

Om denne aktiviteten

Kontakt på e-post
Hotell

Store Ringheim Hotel

Avstand: 1,1 km
Store Ringheim er ein gammal gard som har blitt restaurert og gjort om til eit lite boutiquehotell.
Vandrarheim og pensjonat

Skitoget vinterferie m/ overnatting på Voss Vandrarheim - langhelg

Avstand: 1,3 km
Pakka inkluderar togbillett tur/retur Oslo-Voss, overnatting fire netter og 3-dagars heiskort + kveldskøyring i Voss Resort.
Vandrarheim og pensjonat

Skitoget midtveke med overnatting på Voss Vandrarheim

Avstand: 1,3 km
Pakka inkluderar togbillett tur/retur Oslo-Voss, overnatting to netter og heiskort i Voss Resort.
Build: 29.07.2021 16:40:24, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8533.cbischannel-31481.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails