cbis:2077497
Voss

Hardangerfjorden i et nøtteskall

I den sjarmerende Hardangerfjorden vil du finne spektakulære matopplevelser, majestetiske fjell, brusende fosser og idylliske frukthager. Turen er en reise gjennom et landskap som oser av en autentisk og levende kultur, norske tradisjoner og skjønnhet som nesten ikke er målbar.

Hardangerfjord in a nutshell
Om Sognefjorden er "Kongen av alle fjorder", så er Hardangerfjorden i det minste Dronningen. Den 179 kilometer lange fjorden tilbyr natur og opplevelser i ypperste verdensklasse

Turbeskrivelse
Hardangerfjorden i et nøtteskall turen tar deg rett inn i hjertet av Hardangerfjorden med sine idylliske tettsteder, blomstrende frukthager og spektakulære natur.

Et fjordcruise på Hardangerfjorden gir deg en totalopplevelse av områdets skjønnhet og du får besøke den sjarmerende bygden Eidfjord hvor det er kort avstand mellom fjord og fjell. Det er mektig natur fra fjord til fjell opp Måbødalen til Vøringsfossen, Norges største fossefall. De nye utsiktpunktene med gangbru over fossen og flott stianlegg kan ta pusten fra de fleste!

Du vil også få oppleve Norsk Natursenter Hardanger, som er et moderne og spennende opplevelsessenter for norsk natur, klima og miljø. På turen reiser du enkelt og tilrettelagt gjennom indrefileten på Vestlandet. Alt er ordnet for deg, her er det bare til å nyte.

Utgangspunkt og rutevalg
Du kan starte turen din til Hardangerfjorden både fra Bergen, Oslo og Voss. Reisen gjennomføres som en rundtur med retur til ditt startsted, eller som en enveis tur fra Bergen eller Oslo.

Opplev mer
Ønsker du å oppleve mer kan turen forlenges og kombineres med opplevelser og overnatting underveis. Lokalmat og sidersmakinger anbefales, men prøv deg også gjerne på en aktivitet ute i det fantastiske naturlandskapet. Se vårt utvalg av anbefalte aktiviteter og hoteller eller ta kontakt med oss for turtips!

God tur!

Kontaktinformasjon

Produktegenskaper

  • Sommer

Map