cbis:2132587
Vossevangen

Ski og tog i Raundalen med Wild Voss

På guida topptur får du snarveien til det tryggeste skiterrenget med den beste snøen. I Raundalen kan du reise miljøvennlig til et attraktivt skiterreng med mange turmuligheter for alle nivåer. I de øvre delene av Raundalen ligger togstasjonene tett, og her er det lett å kombinere togtur og skiturer. Her oppe kommer vinteren tidlig og varer lenge. Velkommen til Norges beste område for «ski and train»!

Hva får du oppleve på denne turen?
· Raundalen er ei naturperle som byr på snødekte fjell med
nydelig skiterreng – rett fra toget!
· Lær om trygge veivalg, gjenkjenning av skredterreng og
vurdering av skredfare.
· Kjenn gleden ved å sette egne skispor i urørt snø.
· Nyt stillheten og finn roen, fjernt fra kvardagen.
· Bli kjent i eit attraktivt fjellområde med mange turmuligheter.
· Få nærkontakt med vakker og imponerende høyfjellsnatur.
· Senk skuldrene og nyt utsikten fra togsetet.

Vi legger vekt på å tilpasse turplanen til vær, snøforhold og gruppas behov. Målet er at alle skal få kjenne mestring og skiglede underveis. Planen for dagen legger vi i lag, gjerne med en god plan B i tillegg.

Krav til deltakere
Er du frisk og har normal turform kan du bli med oss på topptur. Vi tilpasser rutevalget til din fysiske form og dine skiferdigheter. Du må kunne kle deg for skiturer i høyfjellet. Du må selv ordne med nødvendig skiutstyr.(Sjå nettsida for meir info)

Sesong
Fra snøen legger seg i desember til slutten av mai.

Typisk turplan
Vi møtes kl 9.15 utenfor vårt kontor i andre etasje på Tre Brør Kafé og Bar i Voss sentrum. Der går vi gjennom planen for dagen og sjekker at alt utstyr er på plass. Du får låne skredutstyr (spade, søkestang, elektronisk sender/mottaker) av oss ved behov.

Lokaltoget går frå Voss stasjon kl 9.51. Etter 40-45 minutt er vi ved startpunktet for turen vår.

Vi spenner på oss skia og legger ut på en tur som varar i 4-6 timar, avhengig av rutevalg og ambisjonsnivå. Vi har mange turmuligheter både på nordsida og på sørsida av toglinja. Sjekk gjerne vår blogg for meir informasjon. Underveis på turen får du lære om skred, trygge veivalg og få tips om god skiteknikk.

Retur blir med tog fra en passende stasjon innen kl 16. Vi er tilbake på Voss innen kl 17.

Husk: Hos oss er gode råd gratis! Vi svarer deg gjerne om du vil vite mer om guida toppturer, ønsker tips til flotte skiturer eller råd om hvor du finner den beste snøen. Kontakt gjerne Øystein på telefon +47 93484041 eller send en e-post til [email protected] .

Kontaktinformasjon

Produktegenskaper

  • Vinter
  • Vår
  • Green travel

Map