cbis:2159823
cbis:2159823
cbis:2159823

SKIROSA, Voss Resort

Kjerringdagen 2.0 i ny drakt, SKIROSA

SKIROSA: eit av våre mest populære arrangement som har fått nytt navn!
SKIROSA er skidagen som er dedikert til damene. Det er dagen då damene “eig” anlegget.

Det er ingen påmelding til arrangementet og ein kosar seg på ski heile dagen. Det vert skiquiz med ulike postar fordelt rundt på fjellet. For dei som ikkje vil på alpint, vert det og postar i langrennsløypa.

Det er berre damer som får delta på skiquiz og skirenn, og dermed har moglegheit til å vinna flotte premiar. Men mannfolka er hjarteleg velkomne til å vera med på ittepaoski.

Me avslutter dagen med ittepaoski og premieutdeling på Hangurstoppen Bar 818 med landets beste DJ, Sjølvaste DJ Mariann Rosa som dreg på også i år!

Mariann Rosa, kjent vokalist i Thrash Pop bandet SURFEROSA og Idol-dommer, og starta sin DJ-karriere for 20 år sidan. Me lovar ekte god stemning på Hangurstoppen denne kvelden!
NB! 20 års-aldersgrense.

Ta med deg kjærast, syster, mor, svigermor eller venninner og kos deg på ski og ittepaoski på Hangurstoppen denne dagen.

Denne laurdagen kjem også Grlshred til å være i anlegget vårt med aktivitet i Leikeparken på Slettafjellet.

Dei invitere inn til: nok en Slamjam på Voss Resort sammen med våre girl-power venner i Kari Traa.

Vi setter enormt pris på alle dere som heier på oss, jenter i aktivitet og backer eventene våre sånn at vi sammen blir større og sterkere! Tusen takk til både Voss og Kari Traa for dette, og ikke minst alle de som møter opp hver gang.

Som i fjor, bygger vi et snilt, lavterskel og enkelt oppsett på Slettafjellet, der vi var sist, med premier i ulike kategorier for snowboard og ski.

Kontaktinformasjon

Anledninger

  • 09 Mar

Produktegenskaper

  • Vinter