cbis:1843051
cbis:1843051
cbis:1843051

Smak og tonar med Ørjan Johannessen og Francesco Marzola i Myrkdalen

Bli med på en kulinarisk opplevelse med italienske smaker sett sammen av mesterkokk, Ørjan Johannessen og den prisbelønte sommelieren, Francesco Marzola.

Nyt en kveld med 4-retters italiensk middag komponert av mesterkokk, Ørjan Johannessen. God kvalitetsvin som matcher maten perfekt, er valgt ut av den prisbelønte sommelieren, Francesco Marzola.

Musikalske toner og trivelig underholdning skal den allsidige musikeren, Åge Vaksdal sørge for. Han er frilans trekkspiller, turnémusiker og studiomusiker som blant annet har spilt med Kari Bremnes, Kenneth Sivertsen, Berit Opheim og Herborg Kråkevik.

ØRJAN JOHANNESSEN
Ørjan Johannessen er frå Austevoll i Hordaland og vaks opp på kjøkkenet med kokkeforeldra sine ved Bekkjarvik Gjestgiveri. Han er to gonger kåra til Årets Kokk i Noreg, vann Bocuse d’Or Europe i 2012 og i 2015 vann han Bocuse d’Or i Lyon (VM i kokkekunst). Johannessen er ein allroundar på kjøkkenet med stor sans for lokale råvarer og tradisjonelle rettar med ein ny vri. Han er mykje ute og reiser, og vitjar mange ulike kulturar med eit mål for auga: Inspirasjon!

Dato: Lørdag 12. november
Tid: kl. 18:45
Sted: Restaurant Nuten, Myrkdalen Hotel

Transport: kr 150,-
Buss Vangen - Myrkdalen: Kl. 18:00
Buss Myrkdalen - Vangen: Kl. 00:00

Kontaktinformasjon

Anledninger

  • 12 Nov

Produktegenskaper

  • Høst