cbis:2503781
cbis:2503781
cbis:2503781
cbis:2503781
Voss

Gondolbilletter

Gondolbanen på Voss tek deg opp til Hangurstoppen på 820 moh. Gondolen startar på Voss stasjon. Du kan altså gå rett frå toget eller bussen, og om bord i gondolen som tek deg til fjells på under ni minutt.

På toppstasjonen har du flott panoramautsikt til fleire av fjella som omkrinser Vossabygda, og eit flott område for rekreasjon og aktivitetar. Om sommaren er det fokus på vandring, sykling og paragliding, og på vinteren tek gondolen deg rett opp til skisenteret Voss Resort. Her finn du også skiskule og skiutleige.

Bestill her

Når du kjøper tur/retur billett på nett kan du gå forbi billettkøen og gå rett til vendekorset/inngangen til gondol. Bruk strekkoden som du får på epost til å koma deg gjennom vendekors. Strekkoden er berre gyldig ein gong nede og ein gong oppe. Billetten er gyldig for den dato du bestiller, ver merksam på våre opningstider. Barn under 7 år reiser gratis med Voss Gondol og treng ikkje eigen billett.

Tilgjengelighet:
Både gondolen, Hangurstoppen Restaurant og panoramaløypa (om sommaren) er tilrettelagt for dei med rullestol.

Gondolbygget er tilrettelagt med eigen rullestolinngang og heis, samt at me har fjerna midtrabatten i alle dei gule kabinane for å skape ekstra stor golvplass i desse. Me kan redusere fart ved på- og avstiging ved behov.

På Hangurstoppen er det eigen inngang mot restaurant for dei med rullestol. Inne er det heis, HC-toalett og stor plass til stol inne i sjølve restaurantlokale. Ein kan og få tilgang til messanin og møterom med heis.

Panoramaløypa er utforma slik at ein både kan trille og køyre rullestol her. Ca. 1 km, med flotte utsiktspunkt undervegs. Løypa er grusa, så dei med elektrisk rullestol kan få litt større utfordringar med løypa.

Kontaktinformasjon

Produktegenskaper

  • Sommer
  • Vinter
  • Vår
  • Høst

Map