cbis:2077485
cbis:2077485
Voss

Norge i et nøtteskall

Verdens mest populære Norgestur!

Denne legendariske turen tar deg gjennom noen av Norges mest billedskjønne områder. På turen reiser du komfortabelt og enkelt gjennom UNESCO-beskyttede fjord- og fjellandskap, og du får oppleve noen av Europas mest spektakulære togstrekninger. Du kan skreddersy turen med aktiviteter og overnattinger langs ruten og reiser på en miljøvennlig, komfortabel og trygg måte.

Norge i et nøtteskall turen er et perfekt alternativ for deg som vil oppleve det beste av Vestlandet på en miljøvennlig og komfortabel måte. Turen kan skreddersys etter dine egne ønsker ved å legge til unike overnattinger og opplevelser langs ruten.

Turbeskrivelse
På turen får du nyte storslått natur fra togvinduet på noen av Europas flotteste togstrekninger og du får kjenne på Nærøyfjordens friske fjordluft på dekket av en elektrisk båt. Turen gir deg det beste Vestlandet har å by på av fjord og fjell og du reiser gjennom landskapet på en enkel og miljøvennlig måte.

Reisen er et eneste langt høydepunkt med blant annet Flåmsbana - en av verdens vakreste togreiser, et fjordcruise på Nærøyfjorden og Aurlandsfjorden samt Nærøydalen som også er på Unesco’s verdensarvliste. Fjord og fjell er synonymt med «Norge» og denne opplevelsen er lagt opp til å passe både for de som vil ha en intens dagstur og de som ønsker å utforske fjord-Norge over flere dager.

Utgangspunkt og rutevalg
Du velger om du vil starte turen i Oslo, Bergen, Voss, Geilo eller Flåm. Turen kan gjennomføres på flere måter og du velger selv rute, lengde og hvilke aktiviteter som passer inn i din reiseplan.

Opplev mer
Ønsker du å oppleve mer kan du enkelt forlenge og kombinere turen med andre opplevelser og overnatting underveis. Se vårt utvalg av anbefalte aktiviteter og hoteller i bestillingsløpet eller ta kontakt med oss for turtips!

God tur!

Kontaktinformasjon

Produktegenskaper

  • Sommer
  • Vinter
  • Vår
  • Høst

Map