cbis:2154264
cbis:2154264
cbis:2154264
cbis:2154264
cbis:2154264
Voss

Packrafting med Kayak Voss

Fyrst og fremst er packrafting veldig kjekt! Raft'ane er breie og stabile flåtar, som passar for ein person. Dei kan veie så lite som 2kg og få plass i ein ryggsekk. Packraftane er slitesterke og enkel å læra seg, og kan derfor brukast både på vatn og elv. Dette er blitt ein meir og meir populær måte å uforske padleverda på, sidan raftane er så lette, stabile og har mange bruksområde.

Bestill her

På denne aktiviteten vil du få vera med på ein eventyrleg tur ned den krystallklare, turkise elva Raundalselva, på Voss. Turen går i eit veldig vakkert landskap, og her får du utforske elva utover det du kanskje har sett på Instagram. Du vil også læra nødvendige teknikkar for å vera trygg på elva og for å kunne padle på eigen hand.

Turen startar med trening i ein roleg del av elva. Her vil me trene på å styre packraften, velte ut i vatnet og å komme seg opp igjen i packraften. Du vil bli komfortabel med å vera på elva og å bruke styrka og flyten for å padle lettare. Du vil altså læra alt du treng for å cruise nedover elva når turen startar.

Det vil vera ein erfaren instruktør med på heile turen, som passar på. Undervegs vert det også ein stop på ei avsidesliggande strand, kor de vil få servert lunsj frå lokale leverandørar og forfriskningar. Du vil også få høyre om naturen i Raundalen og fortellingar om historia til elva.

Vanskelighetsgrad: enkel
Aldersgrense: 10+
Erfaring: Ingen erfaring nødvendig
Krav: Alle deltakarar må vera gode til å svømme.
Tid: 5 timar

Inkludert: Instruktør, utstyr, lunsj og transport (om nødvendig)
Ta med: lett ull til å gå med under våtdrakt/tørrdrakt
Ikkje ta med deg: Verdisaker (t.d. lommebok, kamera, mobil, briller eller solbriller.

Oppmøte: Voss Fallskjermklubb, Flyplassvegen 135

Tilgjengelighet: kl 10, booking via Kayak Voss
Pris: 2490 NOK, per person

Me vil prøve å få tatt bileter til deltakarane på turen!

Om du har spørsmål eller treng informasjon er det berre å ta kontakt med Kayak Voss
Epost: [email protected]
Tlf: +47 46 29 79 37

Kontaktinformasjon

Produktegenskaper

  • Sommer
  • Vår
  • Høst

Map