cbis:2077487
cbis:2077487
Voss

Sognefjorden i et nøtteskall

Fjordferie i hjertet av Vestlandet

Reis midt inn i hjertet av det norske fjord- og fjellandskapet og opplev Sognefjorden og de kjente togstrekningene Flåmsbana og Bergensbanen på en og samme tur.

Sognefjord in a nutshell
Sognefjorden, landets lengste og dypeste fjord, er omgitt av høye fjell, idylliske bygder og mektige fossefall. Langs fjorden finner du sjarmerende steder hvor du kan nyte dager med ro og avslapping, eller action og eventyr! Hos oss kan du enkelt legge til aktiviteter og overnatting for å sy sammen din ideelle fjordferie.

Turbeskrivelse
På turen reiser du med en komfortabel ekspressbåt på den mektige Sognefjorden. Underveis kan du gå av for å overnatte i en av de koselige bygdene, utforske det fantastiske landskapet eller bli med på spennende aktiviteter.

I tillegg til et fjordcruise på Sognefjorden får du en innholdsrik togtur med den spektakulære Flåmsbana, en gjenganger på kåringer av “verdens flotteste togstrekninger”. Du får også en behagelig reise med Bergensbanen, hvor du kan slappe av å nyte vakker Vestlandsnatur passere forbi utenfor vinduet.

Utgangspunkt og rutevalg
Du velger om du vil starte turen fra Oslo, Bergen eller Voss. Turen kan gjennomføres på flere måter - som en enveistur eller som en rundtur med retur til ditt utgangspunkt.

Opplev mer
Sognefjorden i et nøtteskall turen kan tas som en dagstur, men vi anbefaler at du tar turen i rolig tempo som en lengre opplevelse over flere dager. Overnatt gjerne noen netter i en av de små perlene langs Sognefjorden for å bli med på spennende aktiviteter, eller for å finne roen i det inspirerende landskapet.

God Fjordferie i Sognefjorden!

Kontaktinformasjon

Produktegenskaper

  • Sommer
  • Vår
  • Høst

Map