cbis:2131817
cbis:2131817
cbis:2131817
cbis:2131817
Voss

Trugetur på Hanguren med Wild Voss

Truger gjer det lettvint å gå tur i djupsnøen og nyte vinterlandskapet. Bli med vår guide på ein rundtur nær toppen av Hanguren, like utanfor Voss Resort sine skiløyper. Her finn vi flott fjellterreng med glimrande utsikt over Voss og fjella rundt.

Trugeturen på Hanguren passar godt for deg som vil ha ei frisk vinteroppleving i vakker natur - utan ski på beina. Vi tilpassar turplanen til deltakarane. Dette er ein teknisk enkel og familievenleg tur. Hvis du er av den lekne typen, vil du kanskje nytte moglegheita til å skli ned små skrentar, klatre i eit tre eller følgje rypespora.

Guiden går gjennom bekledning og utstyr, og sørger for at alle er utstyrt og klare for ein trugetur til fjells. Vår guide rustar deg med ekstra klede og varmt fottøy om naudsynt. Vi bruker stolheisen til å nå startstaden for trugeturen, på toppen av Hanguren, om lag 800 meter over havet. Her oppe er det ofte sur vind, så du set fort pris på dei gode og varme kleda.
Det er ôg mogeleg å kombinere trugeturen med ein tur med Voss Gondol. Dette avtalar vi før turen. Merk: Ved dårlege snøtilhøve i Bavallen kan det bli naudsynt å bruke gondolbanen for å kome til topps.

Vi returnerar til heisanlegget og tek stolheisen ned att til startstaden vår. Heisturen ned er både luftig og morosam!

Sesong
Vi opnar førjulssesongen allereie 20.november! Fram til 12.desember kan du bli med på rabatterte trugeturar som har til formål å skape god førjolsstemning. Kombiner trugeturen med eit jolebord på Voss, så blir opplevinga komplett! Sjå info om prisar nedanfor.
Ordinære turar arrangerast dagleg så lenge heisanlegget i Voss Resort er åpent. 2022-sesongen startar 10.desember 2021 og sluttar 20.april 2022.

Krav til deltakarar
Dette er ein enkel og familievennleg tur. Turen passar for friske deltakarar som vil bruke litt tid ute i vinterfjellet. Turen går i fjellterreng, så vêret kan være surt og kaldt. Returen med stolheisen kan opplevast som luftig for dei som har høgdeskrekk.
Du treng ikkje tidlegare erfaring frå trugeturar eller frå andre turar i vinterfjellet.

På turen trenger du følgende klede:
- Langt ullundertøy.
- Varme ullsokkar.
- Vind- og vasstette klede (skallbekledning).
- Varme, vasstette fjellstøvlar/vinterstøvlar.
- Lue
- Hansker eller vottar.
- Solbriller om naudsynt.

Det er lurt å ta med ein liten ryggsekk, ei vannflaske og litt tursnacks. Guiden tek med lokal turmat som vi lagar på leirbålet. Bålkjelen gjev varm drikke til alle. Hvis vêret er dårleg, går vi saman og byggjer eit improvisert ly for nedbør og vind. Du oppdagar raskt at tida ved bålet gjev deg høve til å nyte skogens ro – fjernt frå kvardagen. ​

​Priser og vilkår
Prisen for voksne er kr 3190 per person. Minstepris er kr 5980,-.
Pris for barn mellom 8 år og 14 år er kr 1990 per person. Nedre aldersgrense er 8 år.
Familie pris er kr 9570.
Ønsker du private guide er prisen kr 9570.
Grupper på minst 4 deltakere får 20 % rabatt.

Gruppestørrelser: 2-6 deltakere.

Inkludert i prisen:
- Følge av en erfaren guide på hele turen.
- Returbillett på Voss Gondol
- Et lett måltid av lokalprodusert mat, inkludert varm drikke – tilberedt på leirbålet.
- Truger, skistaver og snøbriller (goggles).
- Ubegrenset tilgang til ekstra varme klær, for eksempel votter, lue, ullgenser, ullhals og ullsokker.
- Alt nødvendig sikkerhetsutstyr.

Ikke inkludert i prisen:
Eksterne transporttjenester. Vi kan ordne transport ved behov. Ekstra kostnader vil påløpe.

Kontaktperson
Vi svarer deg gjerne om du vil vite mer om trugeturen på Hanguren eller andre trugeturer. Kontakt gjerne daglig leder Øystein på telefon +47 93484041 eller send en e-post til [email protected] .

Kontaktinformasjon

Produktegenskaper

  • Vinter
  • Vår
  • Green travel

Map