cbis:2133143
cbis:2133143
Vossevangen

Videregåande skredkurs med Wild Voss

Hvordan kan du vurdere om det er trygt å passere et utløpsområde eller kjøre ned et brattheng? Vårt 24-timers videregående skredkurs gir deg pålitelig kunnskap og sikre metoder for turer i utfordrende skredterreng. Kurset bygger videre på kunnskap du har med deg fra grunnleggende skredkurs/toppturkurs. I tillegg lærer du om snødekkeundersøkelse, stabilitetstester og håndtering av skredproblemer. Kurset legger opp til aktiv deltakelse under kyndig veiledning.

Vårt 24-timers videregående skredkurs gir deg påfyll av viktig kunnskap og veiledning i trygg skiferdsel. Mer kunnskap gir deg større turglede! Det meste av kurset finner sted ute på topptur, med vekt på praktiske øvelser og aktiv deltakelse. Vi øver på metoder som gjør deg i stand til å ferdes trygt i utfordrende skredterreng (KAST klasse 2).

Vossafjella er snøsikre og har et rikt utvalg av toppturer som egner seg godt til skredkurs. Kurset lar seg derfor gjennomføre i nær sagt all slags vær og under alle slags forhold. Seinvinteren byr på mye dagslys og gode snøforhold – ideelt for et innholdsrikt og intensivt kurs.

Hvorfor bli med på videregående skredkurs?
Hvis du vil dra på trygge toppturer på lagdelt vintersnø i utfordrende terreng, trenger du mer kunnskap enn du får på et grunnleggende skredkurs. På dette kurset får du både repetert basiskunnskap og utviklet ny kunnskap.

Kurset har base ved vårt kontor i andre etasje på Tre Brør Kafé og Bar i Voss sentrum. Der samles vi til teoriøkter og turplanlegging. Det blir anledning til å kjøpe mat og drikke fra kaféen i etasjen under.

For meir informasjon, sjekk nettsida.
Har du spørsmål, kontakt gjerne Øystein på telefon +47 93484041 eller send en e-post til [email protected] .


Kontaktinformasjon

Produktegenskaper

  • Vinter
  • Vår
  • Green travel

Map