cbis:2022321
cbis:2022321
cbis:2022321
Skulestamo

Trugetur og stjernetitting med Wild Voss

Bli med vår guide på en rundtur på toppen av Hanguren utenfor skiløypene i flott fjellterreng. Mens sola går ned og stjernene titter fram l lager vi leirbål og nyter den unike følelsen av å være på tur i vintermørket.

På denne korte og relativt enkle turen kan du nyte vinterstemningen i fjellet, høyt over Voss. Fjellene i dette området får mye snø om vinteren. Her har du muligheten til å glede deg over all denne herlige snøen, uten ski på beina. Skianlegget Voss Resort ligger like utenfor Voss, og har kveldskjøring tre kvelder i uka. Vi benytter oss av dette glimrende tilbudet og tar en rundtur på truger utenfor heisanlegget.

Idet vi forlater heisområdet skrur vi på hodelyktene våre og lager våre egne spor i dypsnøen. På våre trugeturer vil guiden gjerne hjelpe deg til å få økt kunnskap om vinterfriluftsliv. Kanskje du vil lære å fyre bål med én fyrstikk? Guiden forteller gjerne om naturen og nærområdet som vi ferdes i, og vil selvsagt se til at du holder varmen underveis.

I sekken har guiden med seg enkel, lokalprodusert mat som tilberedes på leirbålet. Bålkjelen sørger for varm drikke til alle. Hvis været er dårlig, går vi sammen og bygger et improvisert ly for nedbør og vind. Du vil raskt oppdage at tida ved bålet gir deg anledning til å nyte stillheten i skogen – fjernt fra hverdagen. ​

Vi returnerer til heisanlegget før stengetid og tar stolheisen ned til startstedet vårt. Heisturen ned er både luftig og morsom!

Sesong
Trugeturene arrangeres når det er kveldskjøring i heisanlegget i Voss Resort. Kveldskjøring finner sted tirsdager, torsdager og fredager fra kl 16-20. 2022-sesongen starter 16.desember 2021 og slutter 25.mars 2022.

Bekledning og utstyr

På turen trenger du følgende bekledning:
- Langt ullundertøy
- Varme ullsokker
- Vind- og vanntette klær (skallbekledning)
- Varme og vanntette vinterstøvler
- Lue
- Hansker eller votter
- Skjerf eller hals/buff

Det er lurt å ta med en liten ryggsekk, en vannflaske og litt tursnacks.

For meir informasjon, sjekk nettsida, ring eller send ein epost.
Kontaktinformasjon

Produktegenskaper

  • Green travel

Map