Lær å hoppa fallskjerm, på Voss

Drøymer du om å fly gjennom lufta? Akkurat som deltakarane i Kompani Lauritzen, kan du ta steget fullt ut med eit (AFF) fallskjermkurs hos Voss Fallskjermklubb.  Voss er ein heilt spesiell plass å hoppa fallskjerm, med den storslåtte naturen rundt basen og mange spennande landingsområde.

fallskjermkurs voss
Foto: Alex Baker

Om AFF-kurs på Voss:

Varigheit: Bli ein sjølvstendig hoppar på berre 7 dagar.
Inkludert i kurset: Du får 10 minutts flyving i vindtunnel hos Voss Vind, noko som gir deg ei førsteklasses førebuing til sjølve hoppa. Kurset inkluderer også 7 nivåhopp der du lærer essensielle ferdigheiter for å hoppa åleine, med utstyr som hoppdress, hjelm, høgdemålar og meir inkludert under heile kurset.
Pris: Kurset kostar 19 400 NOK, noko som inkluderer alt nødvendig utstyr og opplæring, og dessutan overnatting under kursperioden.

fallskjermkurs voss
Foto: Alex Baker

Tilleggsinformasjon:

Tandemhopp: Usikker på om dette er noko for deg? Start med eit tandemhopp for å kjenna på korleis det er å hoppa i fallskjerm. Har du hoppa tandem får du kr 2000 i rabatt på AFF-kurs.
Sosialt miljø: Som elev ved Voss Fallskjermklubb blir du del av eit inkluderande og sosialt miljø, der du kan delta på klubbkveldar og andre sosiale samankomstar også utanfor sesongen.

Dette kurset er perfekt for eventyrlystne som ønskjer å utfordra seg sjølv, nyta adrenalinkicket og sjå verda frå eit nytt perspektiv. Bli med i eit engasjerande fellesskap og ta del i ein hobby som garantert gir minne for livet.

For meir informasjon og påmelding, klikk her: Voss fallskjermklubb fallskjermkurs. Ta sjansen og opplev korleis det er å flyga på Voss – det kan bli starten på eit nytt eventyr!

Utforsk Voss slik som Kompani Lauritzen