cbis:2079081
cbis:2079081
Voss

Elvepadling med Voss Flow

Utforsk våre lokale elver med Voss Flow. Kva med ein morosam tur på SUP brett ned Vosso som renn ned til sentrum eller to dagars kurs i elvepadling der du ender opp ned NPF Våttkort nivå 1 elv? Eller noko midt i mellom..

Elvepadling, Halvdagstur
frå 990 kr

Våre halvdagsturer er perfekte for alle som ønsker å utforska dei vakre omgivnadene på Voss. Turen passar for alle aldrar og evner, med hovudfokus på å ha det moro og bli komfortabel på vatnet.

Elvepadling, Dagstur
frå 1490 kr

Denne turen passar både for nybegynnarar og for dei med litt meir erfaring. Her fokuserer vi mykje på teknikk og praktiserer manøvrar og balanse i ein stor bakevje, før vi byrjar på turen nedover Raundalselva. Elven har ein naturleg progresjon som er perfekt for gradvis å bli meir komfortabel på vatnet.

Todagers Introduksjons Kurs, Elvepadling
pris: 3190 kr

På introduksjonskurset lærer du om trygging og ansvar i elva, korleis du manøvrerer kajakken din effektivt i straumen, korleis å ta eskimo rulla og mykje meir! Når du har fullført kurset, vil du motta NPF Våttkort Grunnkurs Nivå 1 Elv.

Elvepadletur på padlebrett
from 890 kr

Utforsk Voss og naturen dens medan du reiser nedover den lokale elva Vosso på eit padlebrett. Ein morosam og trygg aktivitet som passar godt for alle.

Kontaktinformasjon

Produktegenskaper

  • Sommer
  • Vår
  • Høst

Map